Home | Rental | Contact | Over ons
Nederlands English Français Español Русский Deutsch
AG trucks
Gebruikt
 
Nieuw
 
Speciale aanbieding
 
 
AG clean
Speciale aanbieding
 
 
AG parts
Nieuw
 
Gebruikt
 
 
industrie
Zware vorkheftruck
Terberg Tugmaster
Terberg RoRo tractor
Mitsubishi vorkheftruck onderdelen
Manitou kraan
Linde vorkheftruck diesel LPG
Linde elektrische vorkheftruck
JCB verreiker
Heftruck vorken
Caterpillar vorkheftruck

 

 

Cat heftruck

Een voordelige nieuwe of gebruikte Cat heftruck koopt u bij Brabant AG Industrie. Hier kunt u ook terecht voor het onderhoud en reparatie van uw machine. Een aantal van onze ervaren technici zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot ware Caterpillar-experts; bovendien is de werkplaats waar ze gebruik van maken bijzonder goed uitgerust.

Wij onderhouden en repareren ook
Brabant AG Industrie is bij uitstek de plek voor de in- of verkoop (van gloednieuwe of al gebruikte machines), reparaties en onderhoud van een Cat heftruck. Naast Cat heftrucks hebben wij ook machines van andere merknamen zoals Gehl, Hyster, Gamberini, Mitsubishi, BCS en Indapp. Ook voor bijvoorbeeld schrankladers, voorzetapparatuur, zoutstrooiers en reinigingsapparatuur kunt u bij ons terecht.
Onze periodieke scherpe aanbieding is altijd het bekijken waard.

Caterpillar-experts

Dankzij ons vernuftige personeelsbeleid zijn onze technici inmiddels uitgegroeid tot ware Caterpillar-experts. Bent u benieuwd hoe zij u kunnen helpen bij alles rondom uw Cat heftruck? Contact is mogelijk via het telefoonnummer +31(0)168-405300 en mailadres info@brabantagindustrie.nl, onze medewerkers vertellen u graag meer.

Nota bene: ondertussen zijn wij ook uitgegroeid tot een van de topleveranciers op het gebied van machines voor industriële reiniging.

 

Velden met * zijn verplicht

 

Routebeschrijving


Hier vind je een Routebeschrijving
Copyright 2013
D2P Web