Home | Rental | Contact | Over ons
Nederlands English Français Español Русский Deutsch
AG trucks
Gebruikt
 
Nieuw
 
Speciale aanbieding
 
 
AG clean
Speciale aanbieding
 
 
AG parts
Nieuw
 
Gebruikt
 
 
industrie
Heftruck lepels
Cat vorkheftruck
Terberg YT180
Terberg RT222
Te koop heftruck
Manitou verreikers
Lisman vorkheftrucks
Linde H80D
Kalmar terminal trekker
Heftrucks Linde

 

 

Heftruck Linde

Voor het huren of kopen van duurzame en betaalbare heftrucks van Linde neemt u direct contact op met Brabant AG Industrie. Wij zijn uw professionele partner in innovatieve industriële machines. Informeer vandaag nog wat onze professionele producten, erkende aanpak en klantgerichte adviezen voor uw onderneming kunnen betekenen.

Heftrucks
De Linde heftrucks van Brabant AG Industrie zijn voor zowel de kleine als wel de grote ondernemer uitermate geschikt. Of het nu gaat om een kleinschalig en flexibel model voor kleine ladingen of een model voor boven de 10.000 kg. Onze Linde heftrucks zijn geschikt voor elke werkomgeving, eenvoudig inzetbaar en bovendien zeer duurzaam bij elke klus. Meer voordelen zijn:

  • Zeer complete en uitgebreide keuze aan vorkheftrucks;
  • Te verkrijgen in zowel diesel, LPG als elektriciteit uitvoeringen;
  • Zeer betaalbare nieuwe en tweedehandse exemplaren;
  • Direct beschikbaar en geleverd.

Naast ons uitgebreide assortiment aan Linde heftrucks, kunt u ook bij ons terecht voor zijladers, palletwagens, grondverzetters, reinigingapparatuur, verreikers, oprijbruggen en onderhoud, reparatie en keuringen.

Contactinformatie
U kunt voor meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of het direct huren of aanschaffen van een vorkheftruck van Lisman direct contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer +31(0)168-405300, maak gebruik van onze e-mail of bezoek onze showroom te Klundert/Moerdijk. Hier laten wij u graag zien welke mogelijkheden wij u te bieden hebben.

 

Velden met * zijn verplicht

 

Routebeschrijving


Hier vind je een Routebeschrijving
Copyright 2013
D2P Web