Home | Rental | Contact | Over ons
Nederlands English Français Español Русский Deutsch
AG trucks
Gebruikt
 
Nieuw
 
Speciale aanbieding
 
 
AG clean
Speciale aanbieding
 
 
AG parts
Nieuw
 
Gebruikt
 
 
industrie
JCB verreiker
Heftruck vorken
Caterpillar vorkheftruck
Zware vorkheftruck
Terberg Tugmaster
Terberg RoRo tractor
Mitsubishi vorkheftruck onderdelen
Manitou kraan
Linde vorkheftrucks
Linde elektrische vorkheftruck

 

 

Kalmar heftruck

In- en verkoop, onderhoud en reparaties van een Kalmar heftruck zijn nergens zo vakkundig en betaalbaar als bij Brabant AG Industrie. Dankzij onze experts die alles weten van Kalmar-machines weet u zeker dat de nazorg van uw vorkheftruck zo geschiedt dat uw bedrijf jarenlang vrij blijft van defecten en storingen.

Gebruikte en nieuwe heftrucks
Gebruikte en nieuwe heftrucks zijn nergens zo aantrekkelijk geprijsd en worden nergens tegen een zo hoog serviceniveau geleverd als bij Brabant AG Industrie. Omdat onze technici uw Kalmar heftruck van voor tot achter en van binnen en buiten kennen, heeft u de garantie dat de nazorg zo verloopt dat u uw machine zorgeloos kunt blijven gebruiken.
Als grote speler op het gebied van machines voor de industrie, leggen wij ons ook toe op allerhande andere apparaten zoals veegmachines, stapelaars, terminal trekkers en voorzetapparatuur van een veelheid aan andere merken.

Prijzen, tarieven en voorwaarden

Wilt u weten wat onze prijzen, tarieven en voorwaarden zijn bij alles rondom een Kalmar heftruck? Dan is contact met ons team mogelijk via telefoon +31(0)168-405300 of mail (info@brabantagindustrie.nl).

Trouwens, op het vlak van reinigingsapparaten helpen wij u graag ook verder.

 

Velden met * zijn verplicht

 

Routebeschrijving


Hier vind je een Routebeschrijving
Copyright 2013
D2P Web