Home | Rental | Contact | Over ons
Nederlands English Français Español Русский Deutsch
AG trucks
Gebruikt
 
Nieuw
 
Speciale aanbieding
 
 
AG clean
Speciale aanbieding
 
 
AG parts
Nieuw
 
Gebruikt
 
 
industrie
Kalmar terminal trekker
Hyster heftrucks
Heftruck lepels
Cat vorkheftruck
Terberg YT182
Terberg RT222
Te koop heftruck
Manitou verreikers
Mafi
Linde H80D

 

 

Kalmar vorkheftruck

Een Kalmar vorkheftruck koopt u voor de scherpste prijs en tegen de beste voorwaarden bij Brabant AG Industrie, dat ook uw machine onderhoudt en repareert. Onze Kalmar-experts zorgen er dankzij ons serviceplan voor dat uw heftruck na aankoop in optimale staat blijft. Zo heeft u er praktisch geen omkijken meer naar.

Machines nieuw en tweedehands
Brabant AG Industrie is in de loop der jaren uitgegroeid tot dé groothandelaar op het gebied van gebruikte en nieuwe vorkheftrucks. Heeft u tijdelijk een machine nodig, dan kunt u bij ons ook terecht voor verhuur.
Ons aanbod van industriële machines is bijna ongelimiteerd. Zo kunnen wij uw bedrijf naast een Kalmar vorkheftruck ook helpen aan bijvoorbeeld een veegmachine, een terminal trekker, een elektrische palettruck of stapelaar.

Op deze website hebben wij ook altijd een fraaie aanbieding staan.
Meer weten?
Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die wij in petto hebben wat betreft een Kalmar vorkheftruck of een andere industriemachine? U kunt ons even bellen +31(0)168-405300 of mailen (info@brabantagindustrie.nl): onze medewerkers staan u altijd graag te woord.

Brabant AG Industrie heeft in de sector inmiddels ook een uitstekende naam opgebouwd in reinigingsapparatuur en alles daar omheen.

 

Velden met * zijn verplicht

 

Routebeschrijving


Hier vind je een Routebeschrijving
Copyright 2013
D2P Web