Home | Rental | Contact | Over ons
Nederlands English Français Español Русский Deutsch
AG trucks
Gebruikt
 
Nieuw
 
Speciale aanbieding
 
 
AG clean
Speciale aanbieding
 
 
AG parts
Nieuw
 
Gebruikt
 
 
industrie
Linde H25D
Kalmar heftruck
Heftruck vorken
Gebruikte Manitou's
Cat heftruck
Terberg Tugmaster
Terberg RoRo trekker
Ruwterrein heftruck
Manitou verreiker
Linde vorkheftrucks

 

 

Linde H80D

De Linde H80D is de meest veelzijdige vorkheftruck van Brabant AG Industrie. Wij zijn de ondernemer voor professioneel industrieel transport. Informeer vandaag nog wat onze hoogwaardige producten, erkende aanpak en klantgerichte service voor u kunt doen.

Veelzijdige heftrucks
Grote als wel kleine industriële ondernemers verwelkomen wij graag voor onze veelzijdige Linde H80D vorkheftruck. Of u nu graag een heftruck wenst voor groot transport of een compact exemplaar voor nauwkeurige handelingen. De H80D is met haar efficiënte motortechnologie, een plunjerpomp met variabele verplaatsing, curve assist en vele andere innovatieve de beste keus voor u. De voordelen zijn namelijk:

  • Meest veelzijdige heftruck voor kleine als grote ondernemers;
  • Eenvoudig aanpasbaar aan alle werkomstandigheden;
  • Zeer veilig, betrouwbaar en comfortabel;
  • Tegen een zeer aantrekkelijk tarief te verkrijgen;
  • Inclusief onderhoud, reparatie en keuringen.

Behalve dat u de keuze hebt uit een Linde H80D vorkheftruck, kunt ook bij ons terecht voor andere vorkheftrucks en diverse hoogwerkers, zijladers, palletwagens, warehousemachines, magazijntrucks, cleaning machines en meer industriële machinerie.

Contactinformatie
Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of het direct huren of aanschaffen van een Linde H80D vorkheftruck zijn wij direct te bereiken. U kunt ons telefonisch contact met ons opnemen op het nummer +31(0)168-405300, via ons e-mailadres of bezoek onze showroom te Klundert/Moerdijk en wij helpen u daar graag verder. Wij staan graag voor u klaar.

 

Velden met * zijn verplicht

 

Routebeschrijving


Hier vind je een Routebeschrijving
Copyright 2013
D2P Web