Home | Rental | Contact | Over ons
Nederlands English Français Español Русский Deutsch
AG trucks
Gebruikt
 
Nieuw
 
Speciale aanbieding
 
 
AG clean
Speciale aanbieding
 
 
AG parts
Nieuw
 
Gebruikt
 
 
industrie
Linde H80D
Kalmar terminal trekker
Heftrucks Linde
Heftruck lepels
Cat vorkheftruck
Terberg YT182
Terberg RT222
Te koop heftruck
Manitou verreikers
Lisman vorkheftrucks

 

 

Linde onderdelen

De zeer ervaren technici van Brabant AG Industrie helpen u graag verder als u Linde onderdelen voor uw machine moet aanschaffen of vervangen. Ook verhuren wij machines en leggen wij ons toe op de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte industriemachines.

De Lindespecialist
Dankzij een uitgekiend bedrijfsplan zijn een aantal van onze ervaren technici uitgegroeid tot ware Lindespecialisten. Of het nu gaat om advies bij het aanschaffen of het daadwerkelijke vervangen van Linde onderdelen: ze staan u graag met raad en daad terzijde. Ook als u een (nieuwe of gebruikte machine) Linde-machine wilt kopen of aan ons wilt verkopen.

Heeft u ook nog machines van andere merken in gebruik? Wij hebben ook zeer ervaren technici die gespecialiseerd zijn in andere merken zoals Caterpillar, Hyster, Manitour, Mafi, JCB en Kalmar.

Onze medewerkers
Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en staan altijd voor u klaar. Heeft een van uw machines last van bijvoorbeeld een storing? Onze goed uitgeruste mobiele diensten helpen u zo uit de brand.

Als u nog vragen heeft over Linde onderdelen of wat dan ook, kunt u ons bereiken op het telefoonnummer +31(0)168-405300 of per e-mail via info@brabantagindustrie.nl.

Graag wijzen we u ook op ons assortiment apparatuur voor bedrijfsreiniging en de aanbieding.

 

Velden met * zijn verplicht

 

Routebeschrijving


Hier vind je een Routebeschrijving
Copyright 2013
D2P Web