Home | Rental | Contact | Over ons
Nederlands English Français Español Русский Deutsch
AG trucks
Gebruikt
 
Nieuw
 
Speciale aanbieding
 
 
AG clean
Speciale aanbieding
 
 
AG parts
Nieuw
 
Gebruikt
 
 
industrie
Lisman vorkheftrucks
Linde H80D
Kalmar heftruck
Heftrucks Linde
Heftruck lepels
Cat heftruck
Terberg YT180
Terberg RT222
Te koop heftruck
Manitou verreiker

 

 

Mafi

Toe aan een nieuwe Mafi transportmachine of onderhoud of reparaties aan uw machine? Brabant AG Industrie combineert deskundigheid met de scherpste prijs. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verhuur van machines.

Krachtige hulpmiddelen
Als groothandelaar beseffen wij als geen ander dat krachtige hulpmiddelen een motor zijn achter uw onderneming. Wat betreft ons assortiment van nieuwe en industriële machines als voor de (na)zorg voor uw machine, hebben wij altijd de scherpste prijzen en gunstigste voorwaarden voor u in petto.

Naast alle Mafi producten is Brabant AG Industrie ook in heel Nederland en België befaamd binnen de sector om haar ruimte aanbod van andere merken als Manitour, Caterpillar, Linde, JCB, Kalmar, Indapp en Wifo.

Contact
Ook uw onderneming kunnen we dus vakkundig en tegen de scherpste voorwaarden verder helpen wat betreft alles rondom een industriemachine van Mafi, dan wel een ander gevestigd merk.

Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, telefonisch via +31(0)168-405300 of per e-mail via info@brabantagindustrie.nl, onze medewerkers helpen u graag verder.
Klikt u zeker eens door op deze webpagina voor onze altijd scherpe aanbieding of ons grote aanbod aan schoonmaakapparaten.

 

Velden met * zijn verplicht

 

Routebeschrijving


Hier vind je een Routebeschrijving
Copyright 2013
D2P Web