Home | Rental | Contact | Over ons
Nederlands English Français Español Русский Deutsch
AG trucks
Gebruikt
 
Nieuw
 
Speciale aanbieding
 
 
AG clean
Speciale aanbieding
 
 
AG parts
Nieuw
 
Gebruikt
 
 
industrie
Mitsubishi heftruck
Mafi terminal trekker
Linde onderdelen
Kalmar vorkheftruck
Hyster vorkheftruck
Heftruck onderdelen
Caterpillar onderdelen
Terberg YT220
Terberg terminal trekker
Terberg container carrier

 

 

Mitsubishi vorkheftruck

Een Mitsubishi vorkheftruck bestelt of huurt u direct bij Brabant AG Industrie. Wij zijn de nationale en internationale onderneming voor industriele transport machines, onderdelen en service diensten. Informeer vandaag nog wat onze hoogstaande producten, klantgerichte aanpak en deskundige adviezen voor uw onderneming betekenen.

Vorkheftrucks
Brabant AG Industrie verwelkomt zowel kleine als grote ondernemers voor haar uitgebreide collectie aan duurzame Mitsubishi vorkheftrucks. Van een kleine compacte FG-15 heftruck voor flexibele en relatief lichte handelingen tot een zware FG-40K vorkheftruck voor het extreme werk. Onze selectie aan Mitsubishi vorkheftrucks beschikken over de nieuwste innovaties, zijn zeer milieuvriendelijk en zijn bovendien zeer betaalbaar. De voordelen zijn:

  • Uitgebreide keuze aan exemplaren;
  • Te verkrijgen in diesel, LPG of elektriciteit uitvoeringen;
  • Geschikt voor elke werkomgeving;
  • Zeer compleet en zeer eenvoudig aan te passen.

Naast onze uitgebreide selectie aan Mitsubishi vorkheftrucks, staan wij ook voor u klaar in zijladers, voorzetapparatuur, magazijntrucks, terminal trekkers, schrankladers, palletwagens, knikladers en diverse reparatie, onderhoud en keuringdiensten.

Contactinformatie
Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of het direct huren of aanschaffen van een Mitsubishi vorkheftruck kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer +31(0)168-405300, via onze e-mail of bezoek onze showroom te Klundert/Moerdijk. Onze medewerkers staan u graag te woord.

 

Velden met * zijn verplicht

 

Routebeschrijving


Hier vind je een Routebeschrijving
Copyright 2013
D2P Web