Home | Rental | Contact | Over ons
Nederlands English Français Español Русский Deutsch
AG trucks
Gebruikt
 
Nieuw
 
Speciale aanbieding
 
 
AG clean
Speciale aanbieding
 
 
AG parts
Nieuw
 
Gebruikt
 
 
industrie
Terberg RoRo trekker
Ruwterrein heftruck
Manitou kraan
Linde vorkheftrucks
Linde H25D
Kalmar heftruck
Heftruck vorken
Gebruikte Manitou's
Cat heftruck
Terberg Tugmaster

 

 

Terberg RT222

Schaf direct een Terberg RT222 van Brabant AG Industrie voor extreem industrie werk. Wij zijn de professionele partner in binnen- en buitenland voor duurzame, innovatieve en betaalbare industriële machines. Bekijk vandaag nog wat onze erkende aanpak, klantgerichte service en deskundige adviezen voor u kunnen betekenen.

Extreem werk
Brabant AG Industrie verwelkomt zowel kleine als grote ondernemers in het huren of aanschaffen van een Terberg RT222 voor extreem werk. Of het nu gaat om het vervoeren van containers of losse materialen. De Terberg RT222 tractor is geschikt voor het aller zwaarste werk. De voordelen zijn:

  • Laadvermogen van 25.000 kilo;
  • Geschikt voor containers als wel losse materialen;
  • Eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk te besturen;
  • Zeer flexibel en vergt weinig onderhoud.

Naast onze Terberg RT222 machines, kunt u ook bij ons terecht voor andere vervoermachines zoals palletwagens, vorkheftrucks, verreikers, magazijntrucks, terminal trekkers en diverse andere industriële vervoerders.

Contactinformatie
Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of het direct huren of aanschaffen van een Terberg RT222 tractor zijn wij direct te bereiken. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via het nummer +31(0)168-405300, stuur een e-mail of bezoek onze showroom te Klundert/Moerdijk en onze medewerkers helpen u graag verder.

 

Velden met * zijn verplicht

 

Routebeschrijving


Hier vind je een Routebeschrijving
Copyright 2013
D2P Web