Home | Rental | Contact | Over ons
Nederlands English Français Español Русский Deutsch
AG trucks
Gebruikt
 
Nieuw
 
Speciale aanbieding
 
 
AG clean
Speciale aanbieding
 
 
AG parts
Nieuw
 
Gebruikt
 
 
industrie
Terberg Tugmaster
Terberg RoRo trekker
Mitsubishi vorkheftruck onderdelen
Manitou kraan
Linde vorkheftrucks
Linde elektrische vorkheftruck
JCB verreiker
Heftruck vorken
Gebruikte Manitou's
Zware vorkheftruck

 

 

Terberg YT180

Schaf direct een Terberg YT180 aan bij Brabant AG Industrie, de partner in industriële vervoermachines. Wij zijn de professionele ondernemer voor het kopen, huren, onderhouden en keuren van industriële vervoerders. Bekijk vandaag nog wat onze innovatieve producten, klantgerichte adviezen en betaalbare prijzen voor u kunnen doen.

Terreintrekkers
Brabant AG Industrie staat voor zowel kleine als grote ondernemers klaar met haar innovatieve en zeer krachtige Terberg YT180 trekker. Van het verplaatsen van trailers in distributiecentra, containers in container terminals of staal in de staalindustrie. De Terberg YT180 beschikt over een robuust chassis, innovatieve technologieën, onderhoudsvriendelijke onderdelen en uitermate krachtige hefcapaciteiten voor het eenvoudig voltooien van elke klus. Uw voordelen zijn:

  • Eenvoudig inzetbaar in elke werkomgeving;
  • Beschikt over de nieuwste innovaties;
  • Zeer ergonomisch met maatwerk ingericht;
  • Beschikt over diverse ROPS en FOPS veiligheidscertificeringen.

Naast onze Terberg YT180 terrein trekker, kunt u ook bij ons terecht voor andere vervoermachines zoals palletwagens, vorkheftrucks, terminal trekkers en diverse andere industriële vervoerders.

Contactinformatie
U kunt voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of het direct aanschaffen van een Terberg YT180 direct contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer +31(0)168-405300, stuur een e-mail of bezoek onze showroom te Klundert/Moerdijk. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

 

Velden met * zijn verplicht

 

Routebeschrijving


Hier vind je een Routebeschrijving
Copyright 2013
D2P Web