Home | Rental | Contact | Over ons
Nederlands English Français Español Русский Deutsch
AG trucks
Gebruikt
 
Nieuw
 
Speciale aanbieding
 
 
AG clean
Speciale aanbieding
 
 
AG parts
Nieuw
 
Gebruikt
 
 
industrie
Terberg YT220
Terberg terminal trekker
Terberg container carrier
Mitsubishi heftruck
Mafi terminal trekker
Linde onderhoud
Kalmar vorkheftruck
Hyster vorkheftruck
Heftruck onderdelen
Caterpillar onderdelen

 

 

Terminaltrekker

Neemt u voor een betrouwbare terminaltrekker tegen een redelijke prijs contact op met Brabant AG Industrie.

Terminaltrekker
Terminaltrekkers zijn er in allerlei uitvoeringen, en voorzien van gespecialiseerde functies die de handling van uw containers kan optimaliseren. Brabant AG Industrie levert fors uitgevoerde maar ook eenvoudige terminaltrekkers, omdat hiermee een lange levensduur is gewaarborgd.

Brabant AG Industrie
Als u voor uw onderneming op zoek bent naar een terminaltrekker, neem dan contact op met Brabant AG Industrie zodat wij u alle opties kunnen uitleggen. Naast terminaltrekkers leveren wij ook allerlei andere uitrusting voor de handling van uw producten en containers. Kijkt u gerust rond op deze site om een indruk te krijgen van wat wij zoal voor u zouden kunnen betekenen. Het is ook mogelijk om materieel voor kortere tijd te huren. Wij hebben de beschikking over twee speciale vrachtwagens waarmee wij gehuurd materieel bij u op locatie kunnen bezorgen.

Bel of mail ons

Voor informatie over prijzen en leverbaarheid kunt u ons bellen op +31(0)168-405300 of mailen naar info@brabantagindustrie.nl.. Laat u a.u.b. weten of het gaat om nieuw of gebruikt materieel, en aan welke specificaties de uitrusting precies dient te voldoen. Een van onze medewerkers zal dan z.s.m. contact met u opnemen.

 

Velden met * zijn verplicht

 

Routebeschrijving


Hier vind je een Routebeschrijving
Copyright 2013
D2P Web